Πάτρα: Νέα αναβολή στη δίκη Πισπιρίγκου – Οι αντιφάσεις στις δηλώσεις και καταθέσεις των ιατροδικαστών (βίντεο)

Πάτρα: Νέα αναβολή δόθηκε ,σύμφωνα με πληροφορίες στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου λόγω κωλύματος που αντιμετωπίζει μία δικαστής. Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την Δευτέρα 30/9/2024. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα που  όπως είναι γνωστό διενέργησε την νεκροψία της Μαλένας. Στην εκπομπή “OPEN Τώρα” που παρουσιάζει ο Πέτρος Κουσουλός έγινε αναφορά στις αντιφατικές δηλώσεις και καταθέσεις των ιατροδικαστών στην δίκη για τις δολοφονίες σύμφωνα με το βούλευμα των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε και τα δύο της παιδιά. Μετά την Χριστίνα Τσάκωνα θα ακολουθήσει η κατάθεση της συναδέλφου της Αγγελικής Τσιόλα η οποία υπέγραψε το πόρισμα για τον αιφνίδιο θάνατο της μικρής Ίριδας. Στην εκπομπή μίλησε  ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που από την πρώτη στιγμή δεν δίστασε να πει ότι οι θάνατοι των τριών κοριτσιών οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρεμιέρα για το “Open Τώρα” – Πέτρος Κουσουλός: «Ο Θ. Κατερινόπουλος μου ασκούσε έντονη πίεση και bullying»

Συγκλονίζει η Αργυρώ Αφράτη για πρώην προπονητή: «Με ξεγύμνωσε, με ξάπλωσε και ανέβηκε πάνω μου – Υπήρχε λεκτική βία, μπουνιές στο κεφάλι και κλωτσιές!»

 

Ανδρέας Πάτσης: Η ώρα της δίκης για τα διάτρητα πόθεν έσχες

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις