Τέμπη: Τα 11 λεπτά που… λείπουν από τα ηχητικά ντοκουμέντα – “Έχουν σβηστεί συγκεκριμένα αρχεία” αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του μηχανοδηγού

ηχητικά
Επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έξω από τη Λάρισα, Παρασκευή 03 Μαρτίου 2023. Μέχρι σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιχείρηση έρευνας στα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με επιβατική, αργά το βράδυ της Τρίτης, 28/2, στα Τέμπη. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 35 πυροσβέστες, παραμένουν στο σημείο για την τελευταία έρευνα που γίνεται στον χώρο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, που έγινε σήμερα από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β', Κωνσταντία Δημογλίδου, στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Νέο αίτημα προς τον ανακριτή κατέθεσε η οικογένεια του μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τι μαρτυρά το πόρισμα για το 11λεπτο κενό των ηχητικών ντοκουμέντων.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογενείας Β. Ζησιμάτος, από την δική τους έρευνα και προεργασία που έκαναν έχουν διαπιστώσει ότι έχουν σβηστεί συγκεκριμένα αρχεία

Παρόλο που έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από την τραγωδία των Τεμπών οι αποκαλύψεις-εξελίξεις δεν έχουν τελειωμό όπως αυτή με το κενό των 11 λεπτών στα ηχητικά ντοκουμέντα που παραδόθηκαν στις δικαστικές αρχές και την οικογένεια του μηχανοδηγού.

Ο Πέτρος Κουσουλός μαζί με τον συνεργάτη του, δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ, Βαγγέλη Τριάντη, τόνισε ότι “είμαστε μια  εκπομπή που δεν ξεχνά τους αδικοχαμένους και τα θύματα” της τραγωδίας των Τεμπών για να μπει άμεσα στο θέμα που ήταν η εξέλιξη για το νέο αίτημα προς τον ανακριτή που κατέθεσε η οικογένεια. Συγκεκριμένα η οικογένεια του μηχανοδηγού ανακάλυψε ότι στις συνομιλίες που τους παραδόθηκαν υπάρχει ένα ανεξήγητο κενό 11 λεπτών που μάλλον …”πέταξαν”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ελέχθησαν στην εκπομπή από τους δημοσιογράφους Κουσουλό και Τριάντη και τον κ. Κατερινόπουλο αλλά και τους προσκεκλημένους της εκπομπής τον Βασίλη Κοκοτσάκη, πραγματογνώμονα και τεχνικό σύμβουλο των οικογενειών των θυμάτων, τον καθηγητή κ. Μάνο Παπαδάκη στο Χιούστον των ΗΠΑ και τον δικηγόρο της οικογένειας του μηχανοδηγού Βασίλη Ζησιμάτο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται η δίκη του Πατέρα Αντωνίου για τις καταγγελλόμενες κακοποιητικές συμπεριφορές στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Καλαμάτα: Στη φυλακή για 2 χρόνια χωρίς αναστολή 19χρονος για οπαδική βία

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις